divendres, 8 de juny del 2018

dimarts 12 de juny

DIMARTS 12 DE JUNY

ON SOM?

Avui hem anat al Celler Cooperatiu. Per arrivar-hi, hem agafat des de l'escola, l'autobus L7 fins baixar a la parada, Rambla del Celler i des d'allà ja has podia veure el Celler Cooperatiu i llavors,hem caminat menys de mig minut fins arrivar al destí.



QUE HEM DESCOBERT?

En el dia de avui hem après moltes coses, entre elles hem après que aquest celler va ser format en el 1921 per Cesar Martinell, que va ser amic i aprenent de Antoni Gaudi, arquitecte de la sagrada família, la Pedrera, entre d'altres. El celler va deixar de produir vi en el any 1987. Aquest, NO és un celler modernista com la majoria de la gent creu, és un celler noucentista que és l'època la qual va després del modernisme. El celler és bell, ja que la bellesa és una cosa que apareix de manera natural quan la forma i la funció van juntes. Una de les curiositats que té el celler és que el projecte que tenien sobre ell, va acabar construint-se una petita part pel pressupost.  
Avui, hem fet unes entrevistes a unes persones grans que vivien des de fa anys en Sant Cugat i ens han respòs unes coses molt interessants.



QUIN VALOR HI DESTAQUEM?




FOTO DEL DIA I POSTAL LITERÀRIA:




"El camí e cadascú no el defineix el destí, ho defineixen les accions."

 

Repte complert!!


PISTA PELS VERMELLS:

On la informació llegiràs, la pista trobaràs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada