dijous, 14 de juny del 2018

dijous 14 de juny

DIJOUS 14 DE JUNY

ON HEM ANAT?

Avui tots els Trolls, conjuntament amb els liles, hem anat al FGC-COR, on a l'estació de Can San Joan, ens han vingut a buscar tres dones que treballaven allà i des de allà hem anat fins l'estació de St. Cugat i allà hem fet transbord i hem parat a Rubí. Més tard ens ha vingut a buscar un tren reservat que ens ha portat fins els tallers i els control.


QUE HEM DESCOBERT?

El FGC, ens ha ajudat a comprendre lo important que són els ferrocarrils, la importància que tenen, com funcionen, el respecte que els hi hem de tenir...
Algunes de les xifres que més han destacat, han sigut que hi han:
- 47 trens
- 1.500 de treballadors
- 58 treballadors d'atenció al client
- 294 km de via
...
També, ens han ensenyat les dos sales/aules més importants que hi ha: el taller i la sala de controls.
El taller, està per arreglar, rentar i que tot funcioni. L'hem vist per dins, i hi ha moltes peces per si algun trens s'espatlla, tenir-ne per arreglar.
Per altra banda, ens han ensenyat des de una altra sala, la sala de control. Ens han dit que cap persona, excepte els treballadors, hi poden accedir. Ens han dit, que des de allà poden accedir, a les portes, a les màquines de bitllets... 
Una cosa important que ens han dit ha sigut que hi ha una oficina d'objectes perduts. Si perds alguna cosa al tren,  una persona la troba i li dona a alguna persona que treballa a la estació, aquests treballador la portarà a la oficina. Per trobar les coses que tens, has de trucar a 012.

FOTO DEL DIA I POSTAL LITERÀRIA

  

"El tren de les oportunitats passa més d'un cop a la vida, només tu decideixes si puges o el deixes passar"



































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada