dissabte, 9 de juny del 2018

dilluns 11 de juny

DILLUNS 11 DE JUNY 

ON SOM?

Avui tots els del grup blau, els Trolls, hem agafat dos trens i  desprès de caminar i caminar hem arribat  fins l'hospital General de Catalunya. 

 

QUE HEM DESCOBERT?

De l'edifici, hem descobert els diferents apartats que té, nosaltres hem visitat la cuina, i la planta de la ginecologia i la UCI pediàtrica. La seva visualització des de fora, és especialment gran i cuidada, també proporciona una gran quantitat de llum per als pacients, ja que té moltes finestres. 

La vinculació que té amb Sant Cugat, és la salut, ja que s'ocupa de cuidar, curar i tractar els pacients i els familiars. Per altre banda, també està vinculat amb la educació, ja que és una universitat.

Hem descobert que, al hospital, perquè tot funcioni necessitem moltes persones, no només infermers/es o quirófans. En un hospital també és necessiten: cuiners, servei de neteja, equip directiu, servei de manteniment, entre d'altres.
El que més  ens ha agradat ha sigut la UCI, ja que, hem descobert que per ser un neonat (nadó prematur), el nadó ha de néixer amb menys de 36 setmanes i ha de pesar menys de 2,200 kg i ens ha encantat veure nadons recents nascuts.

QUIN VALOR HEM DESTACAT?



FOTO DEL DIA I POSTAL LITERÀRIA:

"La bellesa d'un, és allò que ens fa diferents."  

PISTA PELS VERDS:

Si el repte voleu trobar, en una superfície blanca haureu de buscar. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada