dilluns, 11 de juny del 2018

AUDITORI DE SANT CUGAT

LLOC:
Auditori-teatre de Sant Cugat:





HORARI DE LA VISITA:

9:30-11:30h


COM ARRIBAR-HI?:



Hem agafat L7 ( autobús ) a les 9:03h - de viatge hem estat 15 minuts - i hem arribat a les 9:25h a l'auditori. Exactament a l'avinguda de Pla del Vinyet, 48, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona.

Per tornar al col·legi hem agafat L7 ( autobús) a les 12:03h - de viatge hem estat 20 minuts - i hem arribat a les 12:30h. 












QUÈ HEM DESCOBERT?:

Hem descobert que l'auditori de Sant Cugat es va fundar al setembre del 1993. Cada 5 anys ho celebren, aquest any fan el 25é aniversari. Aquest fa temporades que duren del setembre fins al maig.

Durant tots aquests anys han fet 100 funcions i 75 espectacles aproximadament per temporada, això depen de les convocatòries que pugui fer l'artista. També durant aquesta temporada han fet 83 espectacles i han hagut 150.000 espectadors.
L'auditori està format com a mínim 288 butaques i com a màxim 912 butaques.
Les butaques estan repartides per la part superior anomenada amfiteatre i la part inferior que es diu  platea. En cas del musicals darrera de les butaques se situa la taula de so perquè així puguin saber si s'escolta bé. si no és així avisen.
L'escenari i el sostre medeixen el mateix, en aquest cas 30 m tant d'allargada com d'amplada. L'escenari medeix una 400 metres quadrats i ha d'estar a composició. Aquest està format per dos parts de l'escenari: bambolines i cametes, que això forma la càmera negra. S'ha de adaptar a les mides. I es fa lo possible per adaptar-se a les necessitats del que actua. El sostre ha de pesar el doble dels focos per poder aguantar aquests. 
Hi fan tot tipus de espectacles, com: música, dansa, teatre.....fins hi tot es lloga a empresses per promocionar-lo. També hi fan descomptes, aquests es basen en: els menors de 20 anys tenen un 50% de descompte i els de menys de 29 també però no tant.
els majors de 65 tenen un 50% de descompte i si estàs a la última fila també.
Si arribes una hora abans i encara hi ha entrades és un 50% de descompte, però es possible que siguin en els pitjors llocs.
A la mateixa sala hi ha unes cavines tecníques on pots manejar tots els efectes i les llums de l'espectacle. Hi ha uns tècnics de so i de llum. Aquests controlen els efectes artístics. Tenen una taula de llum i de so. Per allà ho controlen, sense ells no hi tindria tanta gracia. Totes les obres es graven per uns ordinadors a la cabina. Els tecnics es comuniquen a través de l'intercon. I per curiositat hi ha  tenen un canó de llum, que és la llum que enfoca només al actor ( és el foco principal ).
Per tindre espectacles hi ha un programador que va a veure obres arreu i recomana a l'auditori per veure si seria beneficiosa o també algunes obres per ser estrenades truquen per intentar que els contractin. Ells hauran de pagar una quantitat, és a dir, negocien i arriben a un acord. I el que guanyen s'ho reparteixen o tenen un preu fixe.
També per actuar tenen un temps o pot ser un mes o tres dies. Deuen decorar l'escenari al gust de la obra i si fa falta l'auditori contracta a personal que els ajudi a preparar els materials i transportar-los. Poden arribar a ser tres camions grans per una obra poden estar 20 treballadors treballant 1 o 2 dies.
Tenen una web que té informació de les obres i els espectacles (http://tasantcugat.cat/).
Hi ha treballadors com: els tècnics de so , els tècnics de llum , una taquillera (per vendre les entrades) , un programador,un director,un comunicador,un regidor,unes sastresses, producció d'actes i  un maquinista.
Poden llogar l'auditori: o per poder promocionar una empresa ( ha de pagar un mínim de 7.000 euros),
 o per privat tu mateix i per tu sol. Pots quedar-te el que sobra del que guanyis i hauràs de pagar el que deus a l'auditori.
Els veneficis de l'auditori surten  a partir d'entrades, de l'espai llogat i  de l'escenografia.


QUIN VALOR DESTEQUEM?:


FOTO DEL DIA:


La llum il·lumina el camí.

PISTA TARONGES:

La llum que et persegueix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada